Hur konsumerar och använder du din CBD-harts?

Hur konsumerar och använder du din CBD-harts?

Kanske mindre vanligt konsumeras, särskilt av nybörjare, är harts ändå en ganska mångsidig cannabidiolbaserad produkt. Visserligen kan dessa kraftfulla CBD-nivåer vara förvirrande eller till och med skrämmande, men här förklarar jag hur man konsumerar och använder din CBD-harts harts för optimala resultat utan fara.

Du kan förånga din CBD-harts

Om du har följt mina redaktionella äventyr på den här bloggen kommer du säkert ihåg att jag redan har pratat om vaping (som faktiskt är mitt favoritsätt att konsumera CBD).

Låt mig snabbt påminna dig om vad det innebär: med hjälp av en apparat som är utformad för detta ändamål - som finns i flera former, till exempel en elektrisk pipa, en elektronisk cigarett eller till och med en större apparat någonstans mellan en diffusor och en vattenpipa - värms den cannabidiolbaserade substansen upp till en hög temperatur, men som aldrig når förbränningspunkten.

Förångaren värmer CBD till temperaturer mellan 170 och 210 ° Celsius, vilket är tillräckligt för att frigöra de aktiva ingredienserna, men inte bränner produkten.

  • Förvärm din sprayflaska.
  • Smula sönder kådan och lägg den i det medföljande facket.
  • Låt den värmas upp och gör dig redo att inhalera. Tveka inte att vara försiktig och dra försiktigt i enheten för att få de bästa känslorna (och för att undvika att skada utrustningen).
  • Andas in ångan och låt substansen verka inom några minuter - upp till 20 minuter.

Men du kan också laga mat med CBD-harts

Om du inte vill lägga pengar på en förångare, eller om du bara vill prova CBD-harts för första gången, kan du använda det i salta och söta recept.

Att laga mat med vår CBD är mycket enkelt, du behöver bara veta att det är en fettlöslig molekyl. Användningen av fett är därför viktigt om du vill uppleva fördelarna med CBD. Du har nu två alternativ.

För det första kan du tillsätta din CBD-harts i olja eller smör. För att göra detta, välj den olja som passar dig bäst eller använd smör. Smält sedan ditt harts i fettet (cirka 1 till 2 gram per beredning).

Använd olja eller smör enligt vad som anges i receptet. Om detta verkar för restriktivt kan du också riva CBD-hartset på den maträtt du väljer, se bara till att maten innehåller fett så att din kropp kan assimilera cannabidiolen.

Det lilla extra? CBD kommer att ge dina preparat en helt ny smak. Du kan till och med leka med de olika hartserna och deras aromer.

Om du vill veta mer om harts : 

Tillbaka till bloggen

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.